The Glam + lidt om i aften

Den tilsyneladende allestedsnærværende brasilianer, Gui Boratto, har allerede her i 2010 produceret for sig selv, produceret for andre og remixet. Indtil videre er det blevet til to 12″ere, heriblandt Azzura – udsendt på Kompakt -, som på A-siden rummer nummeret The Glam. Første gang den kom under huden var i søndags, da jeg improviseret tog nyindkøbet med på Søndagsskolen – og lige siden har den hængt fast.

En imponerende hyldest til de både de dybe programmeringer og den svælgende, melankolske techno.
Nuvel, i aften udgør vi en brøkdel af et stort line up på Pumpehuset, hvor man blandt meget andet vil kunne opleve Baba Black, Djuna Barnes, Kjeld Tolstrup, Le Gammeltoft, Sunny Beach Happy Slap Mardi Gras og Fagget Fairys (for første gang i København akkompagneret af et live band). Det glæder vi os naturligvis rigtig meget til, så sving forbi, gerne tidligt men allerhelst mellem 2 og 3, til våde kindkys og en lektion i fremmedord.
Facebook-event, mother ucker!

Gui BorattoThe Glam
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/02-The-Glam-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Jakob says:

  Nogen der ved om Fagget Fairys også har band med på Bremen lørdag?

 2. Hej Jakob!
  Jeg ved det desværre ikke. Det virkede rigtig godt her til aften, men det er som om, at det er en sjælden ting! Lad os krydse fingre for det, og så sender jeg posten videre til Ena og Camilla, og så må de lige give dig et svar herinde, hurtigst muligt! (:

 3. Jakob says:

  Er enig i, at The Glam er fantastisk, dog meget alá hans remix af Bomb the Bass – Up the Mountain (som jeg foretrækker): http://www.youtube.com/watch?v=pmi2d_byVHY
  Stadig fremragende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?