Slynglerne inviterer til kæmpefest

For unge mennesker i København har torsdage alleroftest været forbeholdt Rust. Især i lidt over et år, hvor Sousa/Schmidt har været ugentlige værter for Villains Club, der i tidens løb har inviteret nogle sværvægter med til fest. Senest gjort de for en måneds tid siden, da Jesse Rose i samspil med klubbens 1 års fødselsdag holdte en tætpakket fest med et i særdeleshed imponerende fremmøde.

På torsdag gør de det nok en gang. To af de helt stærke navne fra selskabet Dirty Bird, Zombie Disco Squad og Solo, lægger vejen forbi Guldbergsgade 8, til en allerhelvedes fest med deres housestil, som trækker på inspirationer fra henholdsvis baile funk, og minimal baltimore og jazz. Og som om det ikke var nok byder festen på et kærligt gensyn med det altid festsikre kort i Lortehænderne. Personligt ser jeg arrangementet som et af de vildeste Villains Club endnu har tilbudt, hvorfor jeg også selv ser det som en oplagt ting at hype det. Bemærk Facebooks gæsteliste og få et indtryk af, hvor mange københavnerunger der bakker mig op om dette. Dette bliver med garanti en fantastisk fest.

Groove ArmadaPaper Romance (Zombie Disco Squad remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/03-Paper-Romance-Zombie-Disco-Squad-remix.mp3]

SoloCongaloid
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Congaloid-1.mp3]

Kasper BjørkeAlcatraz (Zombie Disco Squad Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Alcatraz-Zombie-Disco-Squad-Remix.mp3]

P.S., P.S., P.S.! Netop som man poster dette indlæg kommer der et nyt mixtape fra Lortehændernes lortefingre. Det skal I da også have med, som en oplagt optakt til i morgen.

LortehænderneWe Love Mads Elkjær Mixtape

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Jakob says:

  Det er dælme et fedt lineup! Ville ønske jeg kunne komme..

 2. johanne says:

  i loooooooooooooovee maaaaaaaaads elkjæææær og loooortehæææænderneee og regnsky-veeeeeeeeennnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeernnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeee

 3. fulde!

 4. Joséphine says:

  Lortehændernes lortemix er for vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?