Regnsky præsenterer: John Talabot

Regnsky.dk har den usigeligt store ære at præsentere John Talabot, når han i morgen besøger København og Dunkel, sammen med de danske talenter Eim Ick, Kenton Slash Demon, Carbeck og med os som værter.

John Talabot er bannerfører på den nye spanske technoscene, og med sin varme lyd og smittende stemninger, glæder vi os til at skyde foråret i gang med manér.
Singlen Sunshine er bliver hypet heftigt af intet mindre end både Pitchfork og Resident Advisor, og for dj’s som James Holden er det et uomgængeligt track i pladetasken.
Som om det ikke var nok forsætter succesen, og til sommer har spanske Sonar festival fornøjelsen af ham hele to gange.

Fredag bakkes John Talabot op af de mest lovende danske artister indenfor genren:

Eim Ick er en gammel kending for faste læsere af Regnsky. Med kommende release på John Talabots eget label Hivern i bagagen, spiller han på Dunkel sit stærkt smittende liveset, der tidligere har bragt ham på tour med When Saints Go Machine og en udnævnelse som Soundvenue Selected.

Tracket Khattabi gjorde det sidste år, og Sun kommer til det i år. Det er selvfølgelig Kenton Slash Demon der står bag begge, og altid sætter gang i Dunkel med sine fantastisk opfindsomme kombinationer af house, indie og psykedelisk neotrance.

Carbeck er vi glade for at præsentere som nogle af de første overhovedet. Som Københavns velsagtens yngste dj-duo spiller de op til fest på Dunkel, og efter at have hørt deres mixtapes er der i den grad grund til høje forventninger.

REGNSKY.DK PRÆSENTERER:
JOHN TALABOT + KENTON SLASH DEMON + EIM ICK + CARBECK + REGNSKY
DUNKEL
Vester Voldgade 10
Fredag, 5. marts 23-07
Facebookevent.

John TalabotSunshine
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-Sunshine.mp3]

Delorean Seasun (John Talabot’s Kids & Drums Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/04-Seasun-John-Talabots-Kids-Drums-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *