No-one is watching you!

Et af Irlands mest talentfulde, rutinerende electronicaproducere, Donnacha Costello, skulle bruge 11 år, før han i 2000 brød igennem det globale nøglehul med debutfuldspilleren, som bærer den meget slående titel, Growing Up In Public. Efter et væld af udgivelser på Minimise, drevet af ham selv, har han nu udsendt sin første udgivelse på det populære, Berliner-baserede Poker Flat Recordings. Det er blevet til endnu en fuldspiller Before We Say Goodbye, som rummer ni numre, heriblandt et af de bedste jeg længe har hørt.

No-one Is Watching, hedder nummeret, et meget dubbet og dybt nummer, som kan slides op, uden at det bliver kedeligt. De høje, forskudte passager, der sammen med den våde bass er nummerets drivkraft, er overtrukket med electronicakærligheder, og jeg kan simpelthen ikke få nok.

Egentligt et heads up jeg fik af min kære ven Søren (Regnsky, that is), som desværre ikke selv er aktiv skribent herinde længere – kom tilbage, Søren!

Donnacha CostelloNo-One Is Watching (Original Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/02-No-One-Is-Watching-Original-Mix-1.mp3]

Besøg iTunes og stød på et væld af udgivelser fra Donnacha Costello.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Aebeloe - NZ says:

    lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?