Murder me with orgasms (it goes like this)

Måske elsker jeg bare Mock & Toof for meget, til at lade dem være og leve deres eget, selvstændige liv, abstraheret fra denne blog. Jeg mener, jeg har efterhånden nævnt deres musik et par gange.

Nu igen? Jeps. For forleden udsendte de gale englændere nemlig en ny ep, Farewell to Wendo (FTW, red.), som markerer den 11. af slagsen indenfor de seneste fire år. Udgivelsen består af to nye originaltracks samt to remixes. Titelnummeret bevidner påny om duoens hang til obskure instrumenter, denne gang den afrikanske mbira som danser indover deres typiske funk, mens dejlige pollyester synger med – som de også tidligere har arbejdet sammen med, i forbindelse med et remix. Lyden er lidt blødere end på nogle af deres tidligere udgivelser, men det er ingen skam!

Ep’en skulle eftersigende være en optakt til duoens første fuldspiller, Tuning Echoes, der ligesom denne udgivelse står til at udkomme på duoens eget pladeselskab, M&T Inc. Så mon ikke jeg vender tilbage igen, når der sker noget nyt i denne sag…?

Mock & ToofFarewell to Wendo (ft. pollyester)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-Farewell-to-Wendo-ft.-pollyester-1.mp3]

Køb mere Mock & Toof på iTunes, og lyt også til KiNK/Neville Watsons remix af Farewell to Wendo, som bærer en mere clubbet, men ensformig lyd.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *