Hermanezzzzzz

For at blive bare lidt i samme boldgade som det forrige indlægs tema kommer her en fyr, som jeg har planlagt at erklære min kærlighed for i længere tid. Michael Coninx er en belgisk gut der gemmer sig under det lidt spanske/mexicanske/sterile alias Hermanez, som i et par år har været lidt gemt i den mellemeuropæiske undergrund. Forleden er tingene til gengæld taget til, via udgivelsen Necotine, hvor især b-siden, Soms, er blevet taget under vingerne, både herhjemme hos danske djs (tjek Ung Flugt-Johannes seneste mixtape) og udenlandske ditto’s. Man kan også pointere hans kvalitet, ved at nævne, at ret etablerede kunstnere som Martinez, Ramon TapiaLauhaus og Kaiserdisco tidligere har remixet/bearbejdet tidlligere Hermanez-tracks.

Hermanez foretrækker at blande techno med nogenlunde progressiv house, og har en forkærlighed for lidt obskure vokaler, som rykker hans musikkatalog det sidste stykke hen i det interessante felt af producere. Tjek eksempelvis den førnævnte Soms, eller kom på fornavn med hans remix af DJ Yellow og Part of The Search, hvor et børnekor fanges i at råbe “yeaaaah” urimeligt mange gange.

HermanezSoms (Original Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/02-Soms-Original-Mix-1.mp3]

DJ YellowPart of the Search (Hermanez Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/03-Part-of-the-Search-Hermanez-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Martin Strandgaard says:

  “Soms” er bomben!
  Jeg spillede det i Salling stormagasin i går og selv proletariatets mest satte koner fik gang i kroppen, mens de shoppede tøj :-D

  Tjek også:

  Dance Me to the End of Love (Thomas Schumacher Remix) – Misstress Barbara

  /Martin

 2. Haha, i Salling?! Nice one. Jeg tjekker lige din anbefaling ud, tusind tak (-:

 3. André says:

  Den her blog giver mindre og mindre mening i forhold til et gennemgående tema i valget af musik. Jeg klager bestemt ikke. :)

 4. Eva Regnsky says:

  Det er bestemt en af pointerne (: Vi hører selv utroligt mange forskellige genrer, også er fælllestrækkene som oftest særlige stemninger, harmonier og melodier, som vi finder vigtigere end genrebetegnelsen. Så mange gange tak for rosen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?