Her er endnu en…

Nu hvor nattens ungdom øjensynligt er begyndt at rave igen, tænker jeg på det smukke syn når folk fælder imaginære træer med deres armbevægelser.

Bulgarski KiNK har remixet Matthias Meyers Tout Va Bien, og på trods af at den oprindeligt udkom i 2008, er der tidligere i år blevet udsendt en remixpakke, hvor altså KiNK i selskab med Kollektiv Turmstrasse, Salvatore Freda og Shinedoe figurerer. Det er et af de der numre, som formår at være meget nærgående uden at overspille, at blive kvalmende eller dødsens irriterende.

Matthias MeyerTout Va Bien (KiNK Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-Tout-Va-Bien-KiNK-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Hans Peter says:

    Tak målle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?