Holtoug remixer Melody Melody

Mikkel Holtoug har sin baggrund i indieverdenen. Men siden turen for et par år siden gik til technoens hovedstad Berlin, har den håndspillede musik måttet kæmpe for sin plads i producerens højtalere.

Det har resulteret i et bekendtsskab med indiebandet Giana Factory, som kan opsummeres ganske kort: gruppen består af 3 kvinder og en mand på trommer, havde æren af at gæste Roskilde Festival i 2009 og spiller iørefaldende indiepop med minimalistiske elektroniske flader.
Alt i alt et band, det er temmelig svært ikke at forelske sig i.

Nu fusioneres kræfterne, og Holtougs remix af Giana Factorys seneste single“Melody Melody” slippes løs. Som det tætteste det danske indiemiljø kommer på en hofremixer, kunne man frygte, Holtug ville nøjes med at tilføje de uomgåelige beats klubberne kræver, men ambitionerne rækker heldigvis længere.
Vi får i stedet et atmosfærisk track, der med sin kølige og skrøbelige intro drager lytteren ind i den eksperimenterende techhouse. Her splittes vokalen op mellem originaltrackets vers og omkvæd, der bliver kørt en ordentlig tur gennem maskineriet og transformeret til enhæs, men dog meget melodisk mands udgave.

Fokus ligger på konstante keyboardflader og dynamiske beats, som skaber en forbilledlig udvikling i det ellers repeterende remix, der holder sig fint i originalens minimalistiske stil.

Hvis du fatter smag for den kølige lyd, kan det stærkt anbefales at tjekke Holtougs facebookside ud. Her ligger både ældre remixes, originaltracks og smagsprøver fra de udgivelser Holtoug som producer har været inde over.

Giana FactoryMelody Melody (Holtoug remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Giana-Factory-Melody-Melody-Holtoug-remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Møller says:

    Flotte ord til en flot fyr med et flot remix!
    Holdtorv.. du mit håb..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?