Dreaming of going outside

Den New York’er-baserede duo Cults har på meget kort tid modtaget utrolig meget kærlighed fra en samlet verden af musikelskere. Først da Pitchfork vurderede nummeret Go Outside til en 9’er og Best New Music, og sidenhen for deres kærlige velvillighed til at lade fans downloade deres debut-7″er kvit og frit. Og, selvfølgelig, for at lave fantastiske popmelodier, fundet på halvpsykedeliske træk og eskapistiske temaer, som unægteligt er lige til at synge med på.

De er stadig fuldstændigt ukendte og ufokuserede på dét dér med at have sig et mediebillede. Ingen billeder er desværre at finde (så I får tre skøjtende, i stedet!) af den sikkert smukke m/k-duo og de har tilmed ingen MySpace eller just noget google-venligt navn – jaja, P4K har konstateret det hele, men nu har I den også på dansk.

Jeg er head over heels forelsket i dem, og nu vil jeg gerne sprede lidt glæde. Lykkes det, så skriv bag øret, at duoen er ved at lægge hånd på en studieplade, som forventes udsendt til vinter-ish.

Cults Go Outside
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-Go-Outside.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Rasmus says:

    Det er helt latterligt behageligt det her nummer. Jeg glæder mig allerede til Nørrebro Distortionhygge og Sankt Hans torv i aftensol med det her nummer på Repeat. Ahh.

  2. alexander says:

    det er bare alt jeg ønsker mig i et popnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?