Darko Esser – Balans

Jeg løber sandsynligvis en risiko, når jeg nu på det varmeste anbefaler en plade udgivet tilbage i november, 2009. En risiko for at fremstå lidt stenet, når på analyserende vis går i dybden med en plade, med næsten fire måneder på bagen. Men ærlig talt, det er en bemærkelsesværdigt god plade, som ville være en dyb skam at overse.

Tilbage til hvad det hele handler om. Ballans fra Darko Esser skulle i november vise sig at blive det første studiealbum fra den hollandske dj og producer. Siden 2004 har han udsendt sit velkonstrueret misk mask af 2-step, tech-house og electronica, kanaliseret i melankolske stemninger og ambiente, nærmest fintfølende passager – de fleste udgivet på Wolfskuil, Essers eget pladeselskab. Imponerende flotte udgivelser der i fem år tilsyneladende er gået forbi en overraskende stor flok herhjemme; ingen danske artikler er at optrævle. Men så kan man passende begynde med studiepladen og de nedenfor udvalgte tracks.

Darko EsserThe Goodbye Song
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/11-The-Goodbye-Song-1.mp3]

Darko EsserLaku No
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/09-Laku-No_-1.mp3]

Darko Esser – Ballans
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/03-Balans-1.mp3]

Køb Darko Essers flotte produktioner og remixes på iTunes.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Victor says:

  Hej Morten

  Har du fået tilladelse til at lægge disse numre op på din blog? Fordi jeg kan købe dem alle på det iTunes link du selv skriver.

 2. Hej Victor.

  Nej, men det er 128 kbps, se det som en appetizer. Et ret så almindeligt princip i blogosfæren :-)

 3. Victor says:

  Hvordan kan du mene at det er en appetizer når du sætter to fulde tracks til download som du ikke har tilladelse til? Det er vel ulovligt, tænker jeg. Om det er 128 kbps eller 320 kbps er vel lidt ligemeget, når det er samme lytteoplevelse… Og bare fordi at det er et almindeligt princip i blogosfæren, gør vel ikke det hele meget bedre?

 4. Theodor C. says:

  Victor@ Burde ikke være den samme lytteoplevelse i 128 kontra 320. Hele blogsfæren fungerer i øvrigt på den måde, Promo vs. Rettigheder, Pladerselskaber vs. Kunstner. Kan personligt ikke se noget som helst negativt i at promovere artister på denne måde.

  I øvrigt kan en 128 kbps version heller ikke rigtig spilles som Dj, og derfor bruger mange blogsne som inspiration til deres køb på fx. beatport.

  Theodor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?