Caribou speaks

Det var faktisk først for nyligt at jeg stiftede bekendtskab med Oh No Ono‘s Eggs fra 2009. Jeg havde vistnok på forhånd besluttet mig for, at den ikke var tid eller interesse værd, på trods af at jeg godt nok havde fået fortalt, at pladen var virkelig god og ikke besad så mange karaktertræk fra 2006’eren Yes.

Men så gav jeg mig endelig tid til at lytte til pladen, og jovist, jeg blev da meget imponeret. Sjovt nok og ganske tilfældigt blot få dage før et nyt remix af åbningsnummeret Elanor” Speaks” dukkede op. Bag remixet finder man ingen anden end Caribou, som Eva for en måneds tid siden skrev om, da den mildest talt fantastiske “Odessa” blev leaket.

Her pointerede hun, at Caribou har fundet en lidt anderledes stil, der med sine housebeats er blevet mere kluborienteret. En stil, der virkelig bliver viderbygget på dette helt nye remix. Ja, man tror nogle gange at det ligeså godt kunne være Lulu Rouge der står bag, med den dybe, housede dub som Dan Snaith alias Caribou får pålagt remixet. Det er meget svært at forestille sig, at han engang har lavet et nummer som Irene, men stilen er ikke desto mindre fed, interessant og kløgtigt skruet sammen, da den bevarer de gode stykker fra originalen.

Forventningerne til Caribous kommende plade, som skulle udkomme 20. april, er ikke blevet nedjusteret med dette remix, for på trods af en førstesingle som “Odessa” forestiller jeg mig at man stadigt nok vil finde numre i “Irene”-stilen.

Oh No OnoEleanor Speaks (Caribou remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Eleanor-Speaks-Caribou-remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *