Ahora (Kabale Und Liebe remix)

En af mine mere seriøse, genfundne kærligheder findes i Kabale und Liebe og hollænderens remix af DJ Wilds Ahora, som daterer tilbage til juni måned, forrige år. Et eminent house-remix, som trækker på nogle yderst interessante guitarsamples, kombineret med en “våd”, techet producering, der typisk for Kabale und Liebe vil fremad.

Ellers har jeg ikke så meget at sige – og ikke fordi det er fredag (omend det er en god undskyldning i sig selv). Men hvis man tjekker hans meget detaljerede biografi på hans hjemmeside, så tjek også lige hans techrider – musikerens krav til de forskellige spillesteder, som han spiller på. Denne ligger frit til bespottelse for Gud og hvermand, og det er altid lidt morsomt at se, hvilke krav forskellige musikere stiller. Det er ikke hver dag, at denne mulighed byder på sig, og det kan på nogle punkter godt virke lidt specielt… Men okay, måske er det også det berygtede Geist Agency som presser citronen for ham (-;

DJ WildAhora (Kabale & Liebe Remix) [køb]
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Ahora-Kabale-Liebe-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Hehe, vodka og 7-up tak!

  2. torsten says:

    SYGT TRACK !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?