Trolle – februar mix

Jeg skrev for et par uger siden om et nyt mixtape fra Frederik Rosenstand. Hvis efternavnet ringer en klokke skyldes det højest muligt hans tidligere ageren bag pulten med vennen Kaspar Trolle. Men på den sidste dag i 2009 gik drengene fra hinanden, og siden har fyrene spillet hver for sig, men stadig holdt ved deres værtskab af fester på Dunkel med New Kids on The Decks og Culture Box med Knuckles.

Nu er det så blevet Kaspar Trolles tur til at offentliggøre et balanceret mix bestående af deep- og tech house. Vurderet på baggrund af drengenes respektive mixes og de par gange jeg har fanget dem med cd-tasken i natten i 2010, så skal der kun grædes tørre tårer over splittet, da de stadigt ved, hvad god housemusik betyder. En ung talentfuld dj, som på trods af en stadig status som gymnasieelv allerede har fået overtrukket sit navn med en god portion kvalitet.

[spoiler show=”Tracklist“]1. Soul minority – Get Together (original mix)
2. S.Elezi, Sabb – Sax On Wax (original mix)
3. Aki Bergen – History Of Soul – Aki Bergen (aka Neuroxyde)
4. V-Sexion – I Wish (original Mix)
5. Lukas Greenberg – You’re Alive feat. Nica Brooke (shuffle mix)
6. Jovonn – Deep End Theme (main mix)
7. Chris Lattner – House Ya (original mix)
8. Moritz Piske – Real One (Roberto Rodriquez stamping the ground mix)
9. Chris Lattner – Sick (original mix)
10. Andrey Loud – Hip Trip (original mix)[/spoiler]

Kaspar TrolleFebruar mix

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Frits says:

    GO KASPAR! :)

  2. Kaave Pour says:

    Fuck hvor lækkert og med lidt go st germain ka det ikk gå galt :) probs herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?