Trentemøller, Kim Las og Laid Back remixer Lars and The Hands of Light

Måske var reaktionerne på Lars and The Hands of Light-pladen The Looking Glass ikke proportionale med de positive forventninger jeg havde til den, som følger af førstesinglen Me, Me, Me, som jeg fik skrevet om engang sidste år. Jeg har endnu ikke selv haft muligheden for at opleve albummet på egen krop, hvilket skyldes et verdenshav af fede udgivelser, som for tiden bølger ind over os – men mere om det i morgen.

Men tilbage til emnet; hvor pladen tilsyneladende ikke var fængende nok, er der til gengæld blevet produceret tre rigtig gode remixes af den førnævnte førstesingle. De kommer fra hhv. Trentemøller, Money Your Love (bandets egen frontmand Lars Vognstrup og Kim Las) samt Laid Back (Jonas Guldberg og Tim Stahl – som nok huskes bedst for hits som Sunshine Reggae og White Horse).

Da vi fik tilbuddet for at lægge remixene fra de to sidstnævnte artister var det nemt for os at slå til, når man hører kvaliteten af disse. Laid Back tager solbrillerne i den ene hånd og den sommerlige drink i den anden, mens de mixer electro med dub og nyindspillede vokaler fra Lars Vognstrup. Money Your Love holder imidlertid ved de gamle MYL-dyder, hvor man også får fornøjelsen at høre Kim Las’ vokal, der som alle gange tidligere passer rigtig godt sammen. En venstrehåndsagtig beskrivelse af to veludførte remixes, men jeg føler det alligevel nødvendigt at anbefale disse.
Så tjek dem ud, og hvis 192 kilobit i sekundet ikke er nok, jamen så er det jo ligetil…

Lars and The Hands of LightMe Me Me (Laid Back Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/02-Me-Me-Me-Laid-Back-Remix.mp3]

Lars and The Hands of LightMe Me Me (Money Your Love Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/04-Me-Me-Me-Money-Your-Love-Remix.mp3]

Translate to English

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *