Tourdagbog fra det engelske pt. II

En hel roman kaldet “Morten i London” er nu veloverstået, men der er stadigt et væld af oplevelser, som mangler at blive udtrykt. Først og fremmest er jeg bare rigtig glad for den tur, som jeg fik dele sammen med Bodebrixen – Danmarks sødste band – og Good Tape Records – Danmarks sødeste pladeselskab. Bandets fire koncerter er blevet så godt modtaget, at de allerede nu har nye koncerter på programmet i Englands hovedstad.

Og som det ikke var nok, blev bandet inviteret ind i et lydstudie om tirsdagen af Oliver Horton aka. Dreamtrak Diamonds til en livesession, som er blevet foreviget både på lyd og i et par filmklip. Omend det endnu er i et rough mix, har jeg fået tilladelse til at dele live-udgaven af Traditional Jazz. Tjek især Aske Bodes jazzede freak out til sidst i nummeret. Jeg lover at vende tilbage med mere, når musikken er blevet mastereret og når videoklippene er færdigklippede. Det skal nok blive rigtig godt.

BodebrixenTraditional Jazz (Live Session)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/04-Traditional-Jazz-rough-mix.mp3]

Jeg er lykkelig for de oplevelser, turen har bragt mig. Turene rundt omkring i byen med syv dejlige ansigter, både i dagslys og om natten, men især over at have oplevet bandets rutiner på turen. Jeg er glad for at have hjulpet til hvor der nu var behov for et ekstra sæt hænder, og jeg er glad for at have lært bandet at kende på en unik måde og håber selvfølgelig på at se mere til dem alle.
Og så kan man inden længe se frem til et gæsteindlæg fra hele bandet, der, ligesom jeg, vil reflektere kortvarrigt over deres London-turné!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. kamilla says:

    Good times(:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?