The moon is out, it’s much too cold to swim

Jeg slapper lidt af i dag før weekenden sparkes ind, før Regnsky kigger på sit andet mixtape. Det gør jeg med det yndige band Memoryhouse, som 2. marts udsender en ny 7″er, To The Lighthouse, hvorfra dette nummer, Bonfire, er at finde på b-siden. Duoen forklarer, at de gør en dyd ud af at skabe billeder i hovedet på lytteren, og det må man siges at de gør med succes. Denises vokal er varm, behagelig og forførende, mens Evans dimunitive produktioner er præcise og med den tilsatte reverb besidder de en vis skrøbelighed. Jeg ønsker deres musik alt godt.

MemoryhouseBonfire
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/Bonfire-2.mp3]

Translate to English

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. hariboy says:

    beautiful :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?