Tensnake og Coma Cat

Tyske Tensnake blev for kun et år siden beskrevet som en af Hamburgs mest velbevarede hemmeligheder. Dette faldt øjensynligt sammen med det faktum, at hans elektroniske og funkede lyd ikke repræsenterede de toner, som Hamburg udsendte og specialiserede sig i, kraftigt fremført af det dynamiske pladeselskab Diynamic, ledet af Solumon – som jeg har omtalt et væld af gange, efterhånden.

Men så udsendte Marco Nimerski alias Tensnake ep’en In The End (I Want To Cry), hvor undertegnede for alvor blev forelsket i manden og hans musik. Titelnummeret blæste afsted, omend det var i det afslappede tempo, som den “ny-gendannede” disco house oftest kredser om. Så fik Tensnake til opgave at lave det 187. mixtape for Resident Advisor.

Hér stødte man på et hidtil ukendt numre fra tyskeren; Coma Cat. Da mixtapet blev udsendt i det sene 2009 havde ingen endnu hørt dette nummer i sin fulde version – indtil hans seneste udgivelse, som udkom forrige måned. Titlen? Coma Cat.
Den fire numre store udgivelse er en imponerende fortsættelse fra In The End, og derfor også en yderlig manifestering af Tensnakes garanti for vellykket, funky disco house. Igen findes det bedste nummer hos titelnummeret, med sit pompøse klokkespil, en underholdende vokal-sample og de tilbagelænede inspirationer fra pop-housen anno 1990’erne.

+
Interesseret i flere catchy toner fra Tensnake? Tjek da hans remix af Polargeists Home From The Can fra 12/2009. Igen er succesopskriften vokalsamples og klokkespil, dog i en helt anderledes og mere forvrænget udgave. Mere vellykket til de sene nattetimer end Coma Cat.

TensnakeComa Cat
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/01-Coma-Cat.mp3]

PolargeistHome From The Can (Tensnake Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/03-Home-From-The-Can-Tensnake-Remix.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Rasmus says:

  Jeg er blevet helt vild med Tensnake på det sidste. RA mixet er vidunderligt, det var et fantastisk soundtrack til en tur hjem fra nytårsfesten. Tjek også hans Beats in Space mix, det er solidt arbejde

 2. Hey Rasmus.
  Fuldstændig enig. Det var også fedt da du skrev om Tensnake for ikke så længe siden :)

 3. Paralon says:

  Coma Cat – is a huge bomb for sure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?