Stuttgart Nights

Vi har skyldt os selv og jer at skrive om dette nummer siden oktober, hvor tyske Motor City Drum Ensemble gæstede København og Dunkel. Dagen efter var vi så heldige at få lov at interviewe Danilo Plessow – som hans forældre foretrækker at kalde ham. Et interview der dog desværre gik i glemmekassen, som vi gentagende gange pressede os selv til at nedskrive, men som forblev bevaret inde i diktafonen.

I forbindelse med/tillæg til interviewet fik vi lov til at dele hans brandvarme nummer Stuttgart Nights, som på dette tidspunkt endnu ikke var dukket op nogle steder. I takt med at nummeret ikke længere besidder den samme velbevarede hemmelighed og at det stadigt er en ørehænger hos mig, bliver jeg simpelthen nødt til at smække det op, interview eller ej.

Et utroligt lækkert minimalt nummer, hvor nye lag kommer og går. Det mest fantastiske er den strygende passage som kommer tre minutter og 51 sekunder inde. Og selvom det er mega stenet og kedeligt vil jeg for en gangs skyld lade musikken tale for sig selv. Et af de bedste numre fra det forgangne år.

Hvis dette er et faktuelt bevis på nætterne i Stuttgart arrangerer jeg en bustur som det første i morgen tidlig.

Motor City Drum EnsembleStuttgart Nights
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/01-Stuttgart-Nights-2.mp3]

Translate to English

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *