Soundvenue Fashion Week Party – feat. jj, The Tough Alliance, Kasper Bjørke m.fl!

I forbindelse med den forestående københavnske modeuge vil byen opleve et mindre make over, selvfølgelig indenfor antallet af modeopvisninger, men også på området for musikalske indslag og fester. Det understreges i Soundvenues seneste magasin (det særlige Fashion Week Issue), at mode og musik er to tæt knyttede fænomener, som understøtter hinanden.

Derfor holder Soundvenue på fredag en kæmpe fest på Søpavillionen, midt i hjertet af København. Pak alle de grumme folkefortællinger om stedet sammen, for på fredag udskiftes normalt huserende djs som DJ 4gaard, Lasse F og Morten Breum blandt andet med en sjælden live koncert fra de svenskere mystikere jj, et ligeså eksklusivt dj-set fra inspirationskilden og labelmates The Tough Alliance og et release party for Kasper Bjørkes kommende plade, Standing on Top of Utopia.

Med sig har Bjørke inviteret et væld af venner. Blandt andre kammersjukken Tomas Barfod fra Filur, kollegaerne Kenton Slash Demon – som netop med succes har remixet den nye single Alcatraz – og Djuna Barnes. Det skal nok blive vildt i sig selv.
Slutteligt skal det også nævnes at Soundvenue ville have plads til den “talentfulde” masse. Der er vi rigtig glade for at være med, sammen med 100 gange mere talentfulde Eim Ick.

Billetter kan erhverves for 80 kroner i døren, som åbner klokken 22 – er man medlem af Soundvenue Friends kan man komme gratis på gæstelisten. Skulle dette heller ikke være tilfældet, er der her en mulighed for at vinde 3×2 billetter til festen!

Alt hvad du skal gøre, er at fuldføre dette omkvæd med det manglende ord;
When I’m in the club
I’m always on a drug
If you get a hug
Guess what drug
I’m on ____________

Konkurrencen er nu lukket, og vinderne har fået direkte besked – vi takker for den store interesse, og håber på at se mange af jer imorgen.

The Tough AllianceSomething Special
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/01-the-tough-alliance-something-special.mp3]

The Tough AllianceFirst Class Riot (Touch of Jules & Jim)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/06-First-Class-Riot-Touch-of-jj-.mp3]

jjare you still in vallda?
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/04-are-you-still-in-vallda_.mp3]

Kasper Bjørke – Alcatraz (Kenton Slash Demon Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/02-Alcatraz-Kenton-Slash-Demon-Remi.mp3]

RegnskyJanuar Mixtape 2010

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. alexander says:

    en skam man skal være atten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?