Regnsky inviterer til Vinnie Who release!

Som vi tidligere lovede, kommer her lidt mere information om releasefesten på Vinnie Whos single “What You Got Is Mine” som Regnsky har æren af at være vært for.

Festlighederne løber vanen tro af staben på Dunkel i København i aften, fredag d. 5. februar fra kl. 24. Lineup er centreret omkring de kræfter der har bidraget til bandet på den ene eller anden måde. Den faste producer Lasse Lyngbo og manager Niko “Muzzle Flash” har lovet at holde feststemningen helt i top med dansevenlige beats, som Regnsky og A Boy Named Sue forsætter til den lyse morgen. Og selvfølgelig vender aftenens hovedpersoner, Vinnie Who og band, også yndlingspladerne på Dunkels decks.

En lidt mere lødig begrundelse for denne blogpost står en anden af Regnskys all-time favorites bag: Eim Ick, der i øjeblikket oplever massiv hype-medvind fra særligt Soundvenue, har nemlig været hurtig og produceret det allerførste remix af “What You Got Is Mine”.

Hvor singlen er en upbeat sag lige til et sultent dansegulv, er Eim Icks remix til tidligere på aftenen. Der, hvor du endnu står foran klædeskabet, og ikke kan beslutte dig for om aftenen går mod en bar med behagelig downtempo beats eller mod fashionabelt techno-eufori.
I netop det krydsfelt ligger remixet sig med sit langsomme tempo, der får modspil af synthtemaet. Den melodilinje trækker nemlig mest af alt inspirationer til acidhouse, og får mig virkelig overbevist om, at der lige om lidt venter en kulmination i stroboskoplys og neonfarver.

Men bare rolig – det udsætter Eim Ick os heldigvis ikke for. Til gengæld er remixet et 100 % gennemført og vellykket eksempel på, hvordan et remix kan vende en original helt om, men stadig bevare kernen af dens elementer og forblive tro mod den.

Vinnie WhoWhat You Got Is Mine (Eim Ick remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/What-You-Got-Is-Mine-Eim-Ick-remix.mp3]


Eventinfo:

[spoiler]“What You Got Is Mine” – Vinnie Who singlerelease
m/ Vinnie Who (djs), Lasse Lyngbo, Muzzle Flash, Regnsky & A Boy Named Sue

5. februar 24-07
Dunkel
Vester Voldgade 10

[/spoiler]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *