My Evil Twin – The Slow Escape

For et år siden forudså jeg her, at danske Cecilie Enevold Nielsens projekt med band, My Evil Twin, ville levere soundtrack til sommerkjoler og rosé-nippen på 25-grader-i-skyggen-dage i Kongens Have. Det kom My Evil Twin desværre ikke til, i hvert fald ikke sidste sommer. For først på mandag udsendes debutalbummet The Slow Escape på Tactic Records.

Vil denne sommer så byde på My Evil Twin i høretelefonerne? Givetvis. The Slow Escape byder på en anseelig portion ganske vellydende indiepopskæringer, der energisk og smukt hæver sig en hel del over gennemsnittet. “Leave The Crimescene” skifter fermt mellem en pågående, frisk spillet intro og smittende omkvæd, mens en næsten The Cure inspireret guitar binder broer mellem de forskellige stykker.

Der, hvor My Evil Twin står mindre stærkt, er i numrenes indbyrdes diversitet. Fokus er hele pladen igennem på vokal, guitar og synth, og både guitar og synth bærer overordnet set numrene glimrende igennem. Men på de numre, hvor ambitionen om afveksling skinder igennem, kommer der til at mangle det sidste punch og drive, der gør up-tempo tracks som den smittende og let-på-tå single “No Plot” til deciderede ørehængere.

Svært er det ikke at følge med ind i My Evil Twins som oftest ganske dragende og eskapistiske univers. Oplagte hits som “It’s Coming Back To You”, “Got You On My Radar” og særligt “No Plot” vil helt sikkert finde vej til adskillige sommerlige playlister på min ipod.

My Evil Twin – No Plot
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/04-No-Plot.mp3]

My Evil Twin – A Domino
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/07-A-Domino.mp3]

My Evil Twin fejrer i aften udgivelsen på Dunkel. Det sker med liveperformance fra Pink Marines, dj-sets fra pladens producer Lasse Lyngbo, samt vennerne i Vinnie Who og When Saints Go Machine, ligesom A Boy Named Sue, Waqar og selvfølgelig Regnsky runder det imponerende lineup af.

Eventinfo:

[spoiler]My Evil Twin Release
Dunkel
Vester Voldgade 10
27.02. kl. 23-07
40,- entré fra 00[/spoiler]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *