I’ve tried with no results

Et tilbageblik til år 2001 og et af årets mere skelsættende remixes/numre. Dntel møder Death Cab for Cutie-forsangeren Ben Gibbard. Nummeret (This Is) The Dream of Evan and Chan, som efterfølgende søsatte projektet The Postal Service (og som vi alle ved blev rippet af Owl City i ’09) er her blevet remixet af den altid garante Superpitcher med det borgerlige navn Aksel Schaufler.

Det orignale, støjende nummer blev forvandlet til en sand perle, som i endnu højere grad rettede fokus på Gibbards vokal, hvorfor nummeret har bibeholdt det melankolske udtryk, på trods af at det egner sig bedre til dansegulvet, takket være Superpitcher.
Og selvom det efterhånden er et ni år gammelt remix lever det utvivlsomt i bedste velgående.

Dntel(This Is) The Dream of Evan and Chan (Superpitcher Kompakt remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/This-Is-The-Dream-of-Evan-and-Chan.mp3]

Køb singlen eller remixet hér. (via iTunes)

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kapers says:

    Åh ja. Originalen har altid været et af mine absolut favoritnumre of all time… må se om remixet bider, de andre jeg har hørt har bare gjort mig trist og disillusioneret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?