I’m sorry I couldn’t name the color of your eyes

For nogen tid siden udkom Toro Y Mois debutplade Causers of This på det amerikanske marked. Der skulle dog gå noget tid, før det danske segment havde muligheden for at varme sig på den mere poppede og pågående udgave af den genfødte lo fi/chillwave-scene. Udover Toro Y Moi, som er musikeraliaset for Chaz Bundick, har sammen med andre personlige kærligheder som Washed Out og Bibio været fanebærere for denne subgenre det seneste halvandet år som virker både mere tiltagende og tiltalende på lytteren. Det er ikke så meget en dybdegående og analyserende anmeldelse, dét her, men mere en anbefaling af en plade som utvivlsomt er stærk og vil omfavne lytteren – og hvis man er vild med Washed Out eller Bibio går man bestemt heller ikke fejl hos Toro Y Moi.

Tjek eksempelvis Fax Shadow eller Low Shoulder, kom i godt humør og gå ud og brug SU’en eller lønnen på Causers of This. Hvis en fysisk kopi ikke er så betydningsfuld har iTunes Store kunnet tilbyde pladen digitalt den sidste halvanden måneds tid.

Toro Y MoiFax Shadow
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/05-Fax-Shadow.mp3]

Toro Y MoiLow Shoulder
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/10-Low-Shoulder.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *