I slide to the right, my tee is tight

Et nyt skud fra den danske rap/r’n’b/electroshit-scene, Party People. Klar til at rykke Danmark med deres talentfulde samples af telefonrap, hundelyde og satirevokaler. Tjek de dybdegående, aldrig før hørte tekster og inspirationerne, som klart trækker på østeuropæisk rap – tror faktisk de ville ønske de kom fra Polen og ikke fra København. Du bliver helt klart blown away.

Et meget hemmeligsfuldt projekt, hvor fyrene bag ikke vil fortælle noget som helst om dem selv og deres baggrund – man kan måske forstå dem? (;

Party PeopleSlide to the Ride (ft. Zlatan)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/Slide-to-the-Ride-Feat.-Zlatan.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. baune says:

    FUUUCK!! det er det SYGESTE shit! wuuuuuuuuuut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?