Tillykke…

… til danske I Got You on Tape, for at hive prisen P3 Guld hjem efter showet i fredags. Selvom showets gøgleri og overdrevne fart over feltet efterhånden bør medføre, at det ikke bør tages seriøst, så er det et kæmpe, velfortjent skulderklap til bandet for deres mangeårige bidrag til den danske musikscene. Som jeg op til nytår selv konkluderede, er pladen Spinning for The Cause den bedste danske fra det forgangne år. Og så rager det mig, at nogle folk finder gruppen kedelig. Det må vel efterhånden bare være en kendsgerning, at P3 Guld-awardshowet efterhånden må tage en slapper, komme lidt ned i tempo og nyde dén gode del af den danske musik, som i et par år ikke har fået den ros, som de havde gjort sig fortjent til.

Tillykke, drenge!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. alexander says:

    det er virkelig velfortjent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?