The XX + Matthew Dear = VCR

x

Meget britiske The XX har, trods den massive hype debutanterne er blevet udsat for, ikke fået mig overbevist om deres kvaliteter endnu.

Jeg håber imidlertid virkelig, at de får gjort det fredag. Trods bandets beskedne discografi, har det lykkedes dem at få udsolgt Store Vega fuldkommen. Og med et ry som fremragende liveband, der i den grad har styr på begrænselsen af den minimalistiske popmusiks virkemidler, må man formode, at de høje forventninger blive indfriet.

Nu har en anden af minimalismens mestre fået fingrene i singlen “VCR” fra albummet XX. Amerikanske Matthew Dear har fået æren, og skønt remixet holder sig meget til originalens electro-poppede form, tilfører den respekterede dj en kølig minimalhouse kant.
Det klæder nummeret, der i denne version får lidt mere indhold og finurlige elementer end original-tracket.

The XXVCR (Matthew Dear remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/VCR-Matthew-Dear-remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Claudia says:

    Fik de dig overbevist? :)

    Deres cover af ‘You’ve got the love’ er jo helt igennem genialt!

  2. Eva Regnsky says:

    Hm, de fik mig ikke overbevist helt – skønt det var en ganske fin koncertoplevelse. I min optik mangler de i den grad noget dynamik, der kan skabe en større fremdrift i numrene. Og den fik de ikke helt tilført live – kun i de få momenter hvor der rent faktisk blev brugt live-spillede trommer i stedet for forudprogrammerede. Det fungerede til gengæld rigtig godt, og satte noget mere skub i publikum også. Paradoksalt nok blev festen først rigtigt startet, da lydmanden spillede “You Got The Love” efter XX havde forladt scenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?