Ongou

Et af de mere fantastiske, velproducerede og så alligevel simple remixes, jeg er stødt på. En gammel downtempo balearic-lækkerbisken fra Icasol, hvis nummer Ongou har fået den brune tommelfinger af et remix fra Idjut Boys.

Havde faktisk glemt alt om nummeret, indtil at jeg stødte på det i et brandnyt mixtape. Det bliver egentligt bare postet, fordi jeg lige er blevet påmindet om, at selv en fredag morgen kan være hård for selv den mest hærdede, unge knægt. Især når man vågner op efter en lur midt i sit værelse, med skumle afmærker fra kokustæppet, som forlængest har gjort sig fortjent til at blive støvsuget.

Nå, men jeg har egentligt planer om at poste tre ting i dag, så det bliver lidt hektisk, men alt ser mere lysegrønt ud, når man bare starter roligt ud. Det gør jeg så.

IcasolOngou (Idjut Boys Brown Thumb Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/12-Ongou-Idjut-Boys-Brown-Thumb-Mix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *