It’s just You and Me, John

Barcelona, baby

Jeg havde faktisk tænkt mig at skrive om dette i forrige måned, men jeg kom lidt fra det pga. andre interesser og sådan, men pga. nummerets kvalitet skylder jeg ligesom mig selv og Regnsky at vende tilbage til det.
Det drejer sig om et ret så godt remix fra det spanske talent John Talabot, der med sin Barcelona-inspirerede og bløde solopgangstechno fortolker et udemærket udspil fra franske Aufgang og nummeret Channel 7.

Originalen og remixet ligger langt fra hinanden, og selvom originalen som sagt er udemærket, mærker man fra start til slut tydeligvis den typiske Talabot-varme på hans remix, der også indeholder en legesyg stemning samt en skøn sample af en børneagtig vokal. Mmmmh.

AufgangChannel 7 (You and me) [John Talabot Remix]
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/04-Channel-7-You-and-me-John-Tala.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *