Funky skeletter? Det er lige før.

Lars Wickinger

Berlin-baserede Lars Wickinger har med sin tredje udgivelse på Tanzbar, Skeleton Funk/Good Luck Sid påny kombineret minimal techno med vedvarende, tætbankende funk. På trods af at det blot drejer sig om en dobbeltsidet 12″er med numrene Skeleton Funk og Good Luck Sid – sjovt nok – så fortjener den oprigtigt meget opmærksomhed. Jeg vil gerne anbefale b-siden, Good Luck Sid, der blandt andet sampler dén effekt man fremkalder, når man skruer op på en Mac-computer, samt en fløjtende gentleman. Interessant…

Det er sjovt, hvor lidt jeg egentligt har fokuseret på andet end minimal techno og generel “festligt”, skubbende musik, på det sidste. Men jeg håber at det, der for tiden er at finde på Regnsky, er interessant nok. Jeg er sgu bare meget vild med det her, men jeg lover snart at vende tilbage til kærlighed, småprætentiøs indie musik og disco feber.

Lars WickingerGood Luck Sid
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/02-Good-Luck-Sid.mp3]

Udover Tanzbar er Lars Wickingers musik også udkommet på pladeselskaber som Liebe*Detail, Traum Schallplatten, Opossum Recordings, ZYX Music og mange flere. Hvis denne udgivelse har fanget din interesse, så køb den digitalt hér.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Thomas J says:

    Fedt, fedt. Sjov på den der det-fungerer-rigtig-godt-og-er-sjovt-i-to-måneder-og-så-bliver-den-irriterende-måde.

  2. To måneder er også rigeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?