Don’t back down in your wedding gown

Forleden blev nummeret No You Don’t, førstesinglen til Islands‘ tredje album, Vapours, iklædt en ret hektisk, sød og samtidigt relativt psykadelisk musikvideo – dette godt fire måneder efter albummet ramte butikkerne. Det mest mærkværdige ved denne historie er ikke, at nummeret er godt, varmt og ligefrem typisk indie sødt på den canadiske agtige måde – Broken Social Scene, Tokyo Police Club, anyone?

Det der er den største sensation er, at man i musikvideoen ser den populære skuespiller og landsmand til Islands, Michael Cera – som ifølge mig kun kan lave to ansigtsudtryk -, valse hallucinerende og vaklende rundt, høj på stoffer. Musikvideoen er til tider ligefrem flot og veludført, nogle gange i stil med, men for alvor aldrig i nærheden af, A Community Service Breakdown. Dog er den stadig flot at se på og lytte til, op til flere gange i træk.

IslandsNo You Don’t
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/02-No-You-Dont-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. alexander says:

  er helt vild med videoen.. men det har nok også lidt med cera at gøre.

 2. Ulf Aslak says:

  Mortenmortenmorten, det er jo ikke Michael Cera, vel!

  http://bit.ly/8KLheR

 3. Hehe, Ulfie, du skal sgu nok regne med at hele den udtalelse er en stor joke.

 4. ida says:

  den er jo såå nice morten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?