Carbeck og de afrikanske inspirationer

Carbeck

Jeg synes der er en tendens til, at unge elektroniske musikere mener, at more is more. Måske skyldes den unge rastløshed og desperation for et gennembrud, som vel befinder sig i alle teenagere – jeg er ikke psykiater, dog.

Carbeck, som Eva har skrevet om tidligere, synes jeg ikke længere hører under betegnelsen “unge talenter, med alt for mange lag”. På trods af at de stadigt er unge 1.g’er, virker det til at de med deres seneste numre har fundet deres fokusområde – og holder fast ved den. Om de fire nye numre og deres spøjse titler, Noheye, Suvalia, Asubihi og Tobakk, fortæller Frits Carøe, den ene halvdel af duoen, at deres minimale techno-lyd er inspireret af afrikanske elementer. Selvom jeg ikke selv fanger den helt store, gennemtrumfende afro-lyd, så er det helt sikkert, at alle fire numre dygtigt produceret og ligefrem flotte. Især imponerer Noheye – tjek eksempelvis banjoen, som sniger sig ind cirka halvvejs i nummeret.

Det må derfor være slut med at hylde dem, bare fordi de er unge og har potentiale, som jeg føler at det er tilfældet nogle gange, når den unge danske, elektroniske scene roses. Med Carbeck har potentialet aldrig været til at tage fejl af, men med disse fire numre bevises deres evner også for alvor. Derfor bør alle tage at tjekke disse ud, for de skulle helst ikke være til at komme udenom i fremtiden.

CarbeckNoheye
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Noheye.mp3]

CarbeckAsubuhi
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Asubuhi.mp3]

CarbeckSuvalia
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Suvalia-1.mp3]

CarbeckTobakk
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Tobakk.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Rasmus V says:

    Noheye er sgu’ et imponerende track. Tak for det.

  2. whiz kids! er så priviligeret at gå på skole med adam (til venstre på billedet) <3

  3. ikke hvis du spørger mig :)

  4. Jeg er hundrede procent sucker for “Suvalia” ..
    – godt at se Regnsky også beskæftiger sig med de talentfulde gutter (;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?