the eye goes blind, when the mind asks why.

Sincerely Yours ønsker alle en glædelig jul med den 125. udgivelse fra det svenske pladeselskab, der som altid besidder en mystisk mangel på information. Nuvel, det nye skud fra SY er et KJJ edit af den svenske pop-/rocksolist Avner og hans nummer Bed För Mig”. Og selvom det irriterer mig at det skal være så svært at opspore informationer omkring Avner, og selvom det svenske sprog er < engelsk, fransk og dansk, så hviler der noget utrolig sødt og fantastisk mystisk over nummeret, og efter blot een gennemlytning sidder nummeret og Avners blide vokal fast i knolden. Det eneste jeg med sikkerhed ved er, at han kalder sin musik “gul” og at jeg ikke kan lade være med at slå på trommer i luften, når “Bed För mig” spiller.

AvnerBed För Mig (KJJ Edit)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/avner-bed_for_mig-kjj_edit.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Nicolas says:

  Fantastisk remix af JJ igen! (ja det er tydeligt at det er JJ der går under navnet KJJ her). Er faldet helt pladask for størstedelen af Sincerely Yours pladeselskabet, men en af de artister som jeg endnu ikke var fuldstændig overbevist om var Avner – men JJ kaster deres magiske touch på dette nummer, og jeg er straks solgt. Det skal dog lige siges at vokalen i dette nummer sådan set er JJ’s vokalist og ikke Avner, så det er næsten et cover faktisk.

 2. Du har sgu sikkert ret, Nicolas. Som sagt, jeg følte mig ikke rig på info, så jeg turde ikke tage nogen forhastede konklusion. Men skulle det være jj, og kender man ikke til det navn, så tjek følgende ud: http://www.youtube.com/watch?v=VQgjpkbZ2AU
  helt sikkert et af årets navne med størst gennembrud.

 3. Nicolas says:

  Ja sincerely yours er generelt ret glade for mystik må man sige. JJ – N° 2 er også klart på min top 5 over årets album – en meget original poppet lyd, som passer perfekt ind blandt de andre på selskabet. JJ’s nylige remix af Tough Alliance – First Class Riot (som i dette tilfældes kaldes A Touch Of Jules & Jim), kan også klart anbefales. Selvom det er så sommerigt som det bliver, så kan man alligevel ikke helt lade være med at lytte til det i disse kolde tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?