Songs of desperation, I played them for you

The Temper Trap

Australske The Temper Trap konkurrerer med nummeret Sweet Disposition til at være et af årets største guilty pleasures for mit vedkommende. Et ret succesfuldt nummer for indie/post rockbandet, hvis nummer har medvirket i mange programmer, reklamer og film, nok mest kendt for tilstedeværelsen på soundtracket til wannabe indiefilmen 500 Days of Summer – som jeg stadigt mangler at se helt, aw.

Jeg kan godt forstå, hvorfor nummeret har været interessant for så mange tv-programmer og mere. Nummeret er stemningsfuldt og til tider pompøst med de høje guitarpassager og det virker sgu meget godt, både når man fokuserer helt på nummeret eller som lydtapét.

Dette nummer har de stabile og ret dygtige Cagedbaby så også remixet. Pludseligt er det ikke længere så dybt og melankolsk som originalen, men får i stedet tilført en indsprøjtning discohouse, stadigt med forsanger Dougy Mandagis meget udemærkede vokal i spidsen. Kvalitet, helt bestemt.

The Temper TrapSweet Disposition
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/The-Temper-Trap-Sweet-Disposition.mp3]

The Temper TrapSweet Disposition (Cagedbaby Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/02-Sweet-Disposition-Cagedbaby-Mix.mp3]

PS! I øvrigt skal der lyde en stor tak til fremmødet på Stubnitz i går aftes. Alle, som dukkede op, søgte selvfølgelig ned under dækket for at bevare en vis varme i kroppen. Så om det var fordi Regnskys djs var SÅ interessante eller fordi at folk bare ikke gad fryse, skal jeg ikke kunne sige, men jeg syntes der kom mange mennesker og at det var en meget sjov aften!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Eva Regnsky says:

    Bang. der ramte du lige dagen i dag helt præcist, Morten.
    Tak for et nummer jeg har ledt efter længe.

  2. Ulf Aslak says:

    Se filmen den er GOOOO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?