Regnsky præsenterer: CINNAMON CHASERS

Discofever!

Efter en kort pause i november, vender Regnsky tilbage som vært på yndlingsklubben Dunkel nu på fredag – og det med et helt fantastisk lineup, hvis vi selv skal sige det.

Cinnamon Chasers (UK) er nemlig øverste navn på plakaten, og med sin konstante rejsen rundt i verden præsenteres fantastiske live sets. Disse bringer ham fredag forbi DUNKEL. Cinnamon Chasers har tidligere remixet favoritter som Faze Action og hitter pt. med det dansable og eskapistiske nummer “Luv Deluxe”, som Morten omtalte her på Regnsky i sidste uge. Forvent discohouse med electro-kant, og et 1½ times liveset i den absolutte topklasse.

Vores yndlingsband i hele verdenen kigger også forbi. Det er selvfølgelig Vinnie Who, der traditionen tro forvandler Dunkel til et orgie af tacky dans, og letter på låget for inspirationskilderne.
Et nyt navn på den danske discoscene er aftenens tredje navn, Rosemary. De tilgængelige numre er sammenlignelige med nogle af de allerstørste, nemlig amerikanske Glass Candy, og netop indlemmet i InkInk-familien ser vi frem til at høre mere fra den spritnye duo. Denne aften giver mulighed for at høre gruppens dj-set, og vi anbefaler du kommer tidligt!

Regnsky Djs er aftenens værter, og med bloggens kærlighed til discogenren, lover vi gerne, at CD-tasken er pakket med den musik hjerterne slår hårdest for. Så den står på disco, minimalhouse og indie når vi varmer publikum op til den første dans.
A Boy Named Sue er muligvis Danmarks frækkeste skovsnegl. Sent på natten dukker han op på ny, og styrer erfarent natten i mål, forhåbentlig med hatten lidt på skrå.

Det hele løber selvfølgelig af stablen på Dunkel, denne fredag (d. 4.12) fra kl. 23, hvor vi byder på billig bar.

Facebookevent

Eventinfo:
[spoiler]Regnsky præsenterer:
Cinnamon Chasers (LIVE/UK)
Vinnie Who (dj)
A Boy Named Sue
Rosemary (dj)
Regnsky Djs

Fredag d. 4. december
Kl 23.00-07.00
Happy hour 23-02
Gratis entré til 01[/spoiler]

Cinnamon ChasersLuv Deluxe
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Luv-Deluxe.mp3]

Rosemary – Sleep Alone
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Sleep-Alone.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Alex says:

    KAN det overhovedet gå galt?! Fantastisk event :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?