No Blood In Bones signes til Morningside!

morningside
morningside
morningside

Rygterne har gået i et par måneder, men nu er det officielt. Svend Busk og Morten Espersen Dam aka No Blood In Bones, har skrevet kontrakt med et af Danmarks mest hæderkronede indie-labels, Århusianske Morningside Records.
Regnsky omtalte No Blood In Bones i sommers, da numrene “Headphones” og “I’m a Statue” dukkede op via duoens myspaceprofil og fik skabt fuss med deres meget stilsikre og selvstændige lyd.

Jeg hører lidt Caribou-insisterende trommer og svensk pop-sensibilitet i stil med Peter Bjørn & John. På den hjemlige bane er de stemningsrockerne i I Got You On Tape en oplagte reference. Men ligeså oplagt er referencer som gåture i efterårs gyldne skove, nyudsprungne anemoner og middage med langtidssimret gryderet og rødvin.

Morningside lover godt for det nye år. Udover No Blood In Bones’ ep, hvis release er planlagt til starten af det nye år, er der releases fra Shout Wellington Air Force (klar med langspilleren Clean Sunset), debutalbummet The Birds Fly Up fra Marie-Louise Munck, samt et spændende 4. album fra Figurines.

Derudover er Torsten Larsen (sanger/sangskriver i Larsen & Furious Jane) klar med et digitalt soloalbum. The Big Payoff består af en samling demoer af de sange, der aldrig kom med på Larsen & Furious Jane-pladen Zen Sucker fra 2008. Et af det års allerbedste udgivelser, og hvis demoerne bare er nær så gode, sætter jeg gerne et flueben ud for udgivelsen. Ligenu nøjes jeg med at glæde mig til mere med det skramlede nummeret “Oh, Perrey Reeves” som soundtrack.

Her kommer lidt smagsprøver i form af en færdigmastereret udgave af No Blood In Bones hittet “Headphones” og det før omtalte Torsten Larsen nummer.

No Blood In BonesHeadphones
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/02-Headphones.mp3]

Torsten LarsenOh, Perrey Reeves
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/Oh-Perrey-Reeves.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *