Gigamesh’ll get Classixx!

Classixx

Jeg har tidligere skrevet indlæg om remixes fra Gigamesh og Classixxs single, I’ll Get You, som udkom tidligere i år og havde danske Jeppe (Junior Senior) med på vokal. Nu kan disse så kombineres til eet, da Gigamesh har valgt at remixe netop denne single.

Resultatet er ikke en opdagelse af et hidtil uudforsket univers eller opfindelsen af den såkaldte dybe tallerken, men det er sgu ret sødt ud fra sådan et forholdsvis mainstream synspunkt, hvor det engang imellem kan være sundt at være lidt forudsigelig i nummerets udvikling. Bør stadigt tjekkes ud! Børnelatter og hvad jeg kalder slap-disco i et hyggeligt sammenspil.

CLASSIXXI’ll Get You (Gigamesh Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/Ill-Get-You-Gigamesh-Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Rich says:

    LOVE this! Thank you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?