Drink from the fountain of youth – and never age again

Sometimes

Et af de numre, jeg på det seneste har ladet mig rive meget med på, kommer fra australske Miami Horror. Førstesinglen fra hans kommende plade hedder noget så simpelt som Sometimes og ret poppet og tachy, men på en lækker og overbevisende facon. Musikvideoen til nummeret er varmt og indbydende og fortæller sikkert også sin historie – selvom jeg endnu ikke helt har forstået den dybe betydning…

Men nu er det så, at landsmanden Yama Indra aka. G.L.O.V.E.S. med sin kombination af pop og house har remixet/coveret singlen. Jeg går faktisk endnu mere ape shit over remixet end originalen. Jeg synes bare det er godt, nam nam. Som en lille bonus kommer også G.L.O.V.E.S’ remix af Golden Bug. Selvom det er i samme boldgade, er det ikke nært så godt som det remix af Sometimes. Men godt, det er det stadigt!

Miami HorrorSometimes (G.L.O.V.E.S. Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/02-Sometimes-G.L.O.V.E.S.-Remix.mp3]

Golden BugLast Dance In Tokyo (G.L.O.V.E.S. ReWrite)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/Last-Dance-In-Tokyo-G.L.O.V.E.S.-ReWrite.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Foss says:

    <3 G.L.O.V.E.S!! Tak Morten :)

  2. Ulf Aslak says:

    Episk.. betagende. Super fedt mand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?