Vil du stadig elske mig i morgen? Vil du?

Lykke Li

Jeg vil følge Mortens indlæg op med endnu et vidunderligt covernummer. Vi starter ud med en kulturel historielektion:
I 1960 skrev de to sangskriverne Gerry Goffin og Carole King i samarbejde en sangtekst som skulle vise sig at vinde mange hjerter verden over. Will You Still Love Me Tomorrow blev første gang indspillet af pigekvartetten The Shirelles. Nummeret blev hurtigt et kæmpehit, og hædres den dag i dag som værende et af verdens bedste numre.

Når man skriver et verdensomspændende hit kan man efterhånden være sikker på at det vil blive genfortolket, og det er skam også sket i dette tilfælde.. Sådan cirka i halvtreds forskellige indspillede versioner. Det seneste nye hører til en af de bedste og mere hjerteskærende fortolkninger. Den på alle måder elskelige svenske drømmepige Lykke Li har netop udsendt et cover af Will You Still Love Me Tomorrow og en video dertil. Et gennemgående veludført stykke arbejde fra en af melankoliens mestre. Det må jeg sige.

Lykke Li
Will You Still Love Me Tomorrow
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Will-You-Still-Love-Me-Tomorrow.mp3]IØVRIGT: Man kan sige meget om Twilight sagaen, men én ting er jeg den dog dybt taknemmelig for. På soundtracket til New Moon finder man nemlig et overraskende godt udvalg af musik. Heriblandt findes et nyt nummer fra Lykke Li kaldet Possibility. Et yndigt nummer som, ligesom hun har til vane, rammer der hvor det begynder at kunne mærkes. En dejlig opvarming på at skulle snakke om knuste hjerter hele eftermiddagen i selskab med sin ekskæreste.

Lykke LiPossibility
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Possibility.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Ida says:

    Fint nummer :-)

  2. Michael Loft says:

    Godt nummer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?