My luv for you is rated: deluxe!

CINNAMON CHASERS (klik for MySpace)

Tidligere på året udsendte London-baserede Russ Davies som CINNAMON CHASERS sin debut-ep, A Million Miles from Home. Ep’en modtog faktisk masser af ros og en bred anerkendelse fra en lang række medier for Davies’ succesfulde forsøg på at kombinere eskapisme, fantasi og drømme med udtryk som fornøjelse, glæde og forundring i et særegent discoudtryk, som også omfatter elementer fra electrogenren og den italienske disco. Blandt andet har Resident Advisor sagt følgende:

If your looking for the sensation of riding your bike through the air in front of the moon with a friendly alien in the handlebar basket, this is for you!

Senere på året udkom så en ny ep fra CINNAMON CHASERS, The Elements – jep, ikke nok med at han er talentfuld, så formår han også at udnytte denne via en stædig produktivitet. En hitparade, nærmest fra ende til anden, der virkelig holder, takket være en diversitet, numrene imellem, kombineret med en rød tråd af et kendetegnende udtryk fra Russ Davies.

Egentligt er CINNAMON CHASERS ikke udelukkende dit soundtrack til naturen og drømmene. Efterhånden har den unge multiinstrumentalist og DJ rejst jorden tynd med sine populære og yderst dansevenlige live sets. Det er imponerende, hvordan han på et og samme tidspunkt et opmærskomhedssøgende beat ind i et drømmende lydbillede, der på trods af nogle tydelige inspirationer til 80’er-årtiet konstant formår at holde sig varieret. Tjek ham ud d. 4. december på Dunkel!

Har du brug for beviser? Så gør følgende: Download de to numre forneden, se videoen til singlen Luv Deluxe fra debut-ep’en og stream et optaget live set, der tager lytteren gennem et udpluk af CINNAMON CHASERS’ bagkatalog.

CINNAMON CHASERSLuv Deluxe
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Luv-Deluxe.mp3]

CINNAMON CHASERSMinimalia
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/02-Minimalia.mp3]

P.S.! På CINNAMON CHASERS’ egen hjemmeside er det desuden muligt, at score et gratis gavekort á £5 til køb af hans musik via Juno Download. Dette er et klart anbefalelsesværdigt træk, hvis man ønsker gratis, lækker musik.

EDIT: CINNAMON CHASERS spiller fredag d. 4. december på Dunkel!

Eventinfo:
[spoiler]Regnsky præsenterer:
CINNAMON CHASERS +Vinnie Who + Rosemary + Regnsky djs
DUNKEL
4. December 23-07

[/spoiler]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Adam says:

    Fantastisk video til Luv Deluxe. Minder mig om The Prodigy – Smack My Bitch Up musikvideon og filmen The Butterfly Effect.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?