My goal was to discover a new continent

CFCF - Continent

Søde mennesker og sød musik er alfa og omega for mig. I den forbindelse tror jeg det er meget relevant at relatere til den 21-årige, filminteresserede candier, Michael Silver, eller CFCF, som er hans musikalske alias. For et uger siden udkom hans længe ventede debutalbum, Continent, hvilken jeg synes fortjener en mindre, kortfattet hyldest.

Uden at skulle holde pladen op og anmelde den fra ende til anden, hvad han vil med den og hvor mange penge han cirka tjener på den, så skal det ikke undgåes at nævnes, at pladen er en hyldest af 80’er-årtiet – måske også det bedste? (Gid man levede mere end de seks dage, man nu nåede). Synthesizer-slikket og trommemaskinerne udgør, måske lidt kynisk, 90 % af hele pladens grundlag, men eftersom Michael Silver og navnligt musikken er blandt jordens sødeste skabninger, er det noget af dét, der gør at kloden fortsat spinner. Om så samtlige kommuner havde konservative borgmestre.

Jeg er en kæmpe sucker for CFCF, og det tror jeg aldrig, aldrig jeg vil vokse fra. Ja, jeg kan sagtens forestille mig kombinationen af musikken med en indtagelse af hjemmebagt candyfloss – gerne den, af vanilje.
Det siges, at musikken er et resultat af mange af Silver’s lydmæssige og visuelle inspirationer, og at han med musikken vil tage os igennem en masse landskaber – deraf titlen på pladen. Og det er sgu en meget rigtig observation, når man selv har gennemlyttet pladen. Musikken er drømmende og – hallelujah! – eskapistisk, så jeg håber mange vil tage min anbefaling til sig. For at fremhæve hvad jeg mener, kommer her et par eksempler fra Continent, og så kan folk erhverve resten via hans pladeselskab, Paper Bag Records, for sølle $0,99 pr. sang.
Jeg synes det er det hele værd.

CFCFRaining Patterns
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/01-Raining-Patterns.mp3]

CFCFBig Love
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/02-Big-Love.mp3]

CFCFHalf Dreaming
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/07-Half-Dreaming.mp3]

Læs i øvrigt også en tidligere Regnsky-anbefaling af CFCF hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *