It won’t be long before I have to leave

Jeg synes Vetivers seneste plade Tight Knight var superkedeligt og en udgivelse man slet ikke havde brug for. Et godt eksempel findes ovenfor, i form af nummeret More of This. Det er simpelthen bare uinteressant. Lyt til lidt af det på bandets MySpace, hvis man skulle være nysgerrig.

Betragteligt bedre bliver det dog, når frontmanden Andy Cabic under remixer-aliaset Neighbours tager eget materiale op til re-vurdering. Om det er fordi han, ligesom jeg, opdager hvor ligegyldigt hans seneste plade er, skal være usagt. I al fald bliver der rettet betragteligt op på tingene, menukortet ser pludseligt flatterende ud. Remixet er stadigt chillet, som originalen, men i en helt anden liga. Afroguitarer og drum machine ind over et oprindeligt folk track, så kører det, det bliver nærmest Hawaii-agtigt.

Vetiver More Of This (Neighbors Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Vetiver-More-Of-This-Neighbors-RMX.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *