In lack of milk

Vi har netop fået tilsendt denne lækre sag fra det tyske pladeselskab Gomma. Udgivelsen omhandler en single fra Munk, No Milk, med Asia Argento som gæstevokalist, som er blevet remixet af tre forskellige kunstnere: Mercury, Ben Mono og vores egen, danske Muzzle Flash. Nummeret figurerede for første gang helt tilbage i sidste år, på albummet Cloudbuster, men den nye pakke med disse tre remixes er altså helt ny – fortvivl ej.

Samtlige remixes er meget disco-orienterede på hver sin facon (omend Mercury med sin udgave ligger sig tæt op af en hård house). Original-tracket er faktisk dén version, som er det mindst. Det går meeeget langsomt, men selvfølgelig, det glitrer stadigt som et rigtigt disconummer skal det. Jeg smider lige orignalen op i selskab med Mercury’s remix i en lavere kvalitet, så kan folk måske føle sig motiveret til at bruge et par dadler på gode numre i god kvalitet, via Beatport.

MunkNo Milk (Original Club Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/No-Milk-Original-Club-Mix.mp3]

MunkNo Milk (Mercury Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/No-Milk-Mercury-Remix.mp3]

Og husk så lige, at det er Ung Flugts fødselsdagsfest i aften!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Nick says:

    det remix er jo for fedt

  2. Kristian says:

    Fantastisk absurd remix!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?