Grizzly Bear x Neon Indian x 2

Success Kid: SEEKING A REMIX FROM NEON INDIAN... GET TWO!

Ja, jeg tænkte sgu nok at Soundvenue og især Adam Thorsmark (kudos!) ville blogge om, at Neon Indian, har remixet Grizzly Bear og Cheerleader hele TO(!) gange. For det er vist ingen hemmelighed at magasinet er meget glade for begge navne – og ja, fordi det er lækkert!

Grizzly Bear bliver til syret, lo fi elektronica og mærkbart anderledes, uanset hvilket remix man stifter bekendtskab til. Men stadigt appetitligt på en grim og grum måde. Fordi jeg er sådan en øm lytter, der aldrig kommer til at forstå eksempelvis Liars eller hævy mædd’l, og fordi jeg ønsker åh så rene og blide lydstrømme, er jeg nok mest til dét remix, som hedder Neon Indian Studio 6669 Remix. Men hey, det betyder ikke at jeg har ret, så her kommer begge versioner, og hvis man skulle være uenig er jeg klart åben for lidt kritik – please!

Grizzly BearCheerleader (Neon Indian ‘Sega Genesis P-Orridge’ Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Grizzly__Bear__-__Cheerleader__Neon__Indian__Sega__Genesis__P-Orridge-Remix.mp3]

Grizzly BearCheerleader (Neon Indian ‘Studio 6669’ Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Grizzly__Bear__-__Cheerleader__Neon__Indian__Studio__6669__Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Ulf Aslak says:

    Succes kid FTW, Morten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?