Cold World

dOP

Den franske jazz/funk/techno-trio dOP vender tilbage med et dybt house monster på Watergate Records. Nummeret hedder Cold World og figurerer på Tucan EP, der sammen med Martyn hver især har spædet til med et nummer.

Begge numre kan også findes på Sebo K‘s kommende mixtape, Mix for Watergate, men kan altså downloades separat på førnævnte udgivelse. Start hér med en kopi i lav kvalitet, og download så ellers hele pakken billigt på Zero”.

God torsdag aften!

dOPCold World
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/02-Cold-World.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. ceedot says:

    veeery nice tune! I am french and didn’t know about these guys. Go DK Go!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?