Cody fejrer Din Nye Ven

Nogenlunde ligeså tæt bliver det på Din Nye Ven
Det danske alt. country kollektiv Cody har vi her på Regnsky ikke været blege for at tage op med faste mellemrum. Første gang i for et lille år siden i forbindelse med en anmeldelse af den selvbetitlede ep, og senere i forbindelse med Roskilde Festival, hvor vi havde æren af at interviewe det otte mand høje orkester.

En gang, vi imidlertid ikke fik nævn sangskriver Kasper Kaaes projekt var, da Cody udgav sit egentlige debutalbum, langspilleren Songs. Det landede nemlig i september, nogenlunde samtidig med andre danske projekter som Kim LAS og The Rumour Said Fire udgav deres respektive debutplader, og dermed havnede Codys udmærkede udgivelse i min kasse over det, jeg aldrig fik skrevet om, selvom det egentlig fortjente det.

Songs præsenterede nemlig et modnet band, der i den grad er vokset sammen. De spiller, så englene synger og barometerbørnene græder salte tårer – og netop på Barometeret hittede Cody tidligere på efteråret med nummer “Down in the Dark”.

Efter Cody spillede en anmelderrost koncert på Loppen i oktober, nu klar til at stå på scenen igen. Scenen er måske så meget sagt, for det smalle lokale på Din Nye Ven, indbyder mere til akustisk koncert end med fuldt trommesæt. Cody må efterhånden betegnes som et af de mest erfarne bands i akustiske versioner, efter de i starten af året spillede flere koncerter i kirker landet over.
Tirsdagens arrangement er i anledning af cafeen/barens to års fødselsdag, med koncertstart kl. 20. Jeg anbefaler du dukker op i god tid for ikke at gå forgæves.

CodyDown in the Dark
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/02-Down-in-the-Dark.mp3]

CodyYour Window
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/11-Your-Window.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *