#3: Another Likely Story (Social Disco Club Version)

Au Revoir Simone

Det sidste tråd i dagens blog-cykeltur bringer os forbi en lidt anden boldgade. Den seneste single fra de elskværdige darlings i Au Revoir Simone, som hedder Another Likely Story, udkommer på mandag. Dertil er nummeret blevet remixet af Aeroplane, Neon Indian og Social Disco Club.

Hvor de to førstnævnte remixes allerede har været til at score på blogosfæren den seneste tid, er Social Disco Club‘s remix et nyt ansigt, som portugisiske Humberto Matias fortæller, at han lavede på kun tre dage, da pladeselskabet Moshi Moshi simpelthen pressede på.

Men ikke desto mindre har han formået at skabe et sprødt disco-remix, som tager udgangspunkt i et par enkelte akkorder, som så er spredt ud i store dele af hele nummeret. Let tilgængeligt, men hamrende effektivt og lækkert. Pigernes vokaler falder godt i spænd med den varme discostemning.

Husk også at tjekke indlæg #1 og #2. Det er kvalitet før øregangen.

Au Revoir SimoneAnother Likely Story (Social Disco Club Version)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Another-Likely-Story-Social-Disco-C.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *