#1: Tomboy remixer Bon Iver

I dag prøver vi at gøre noget specielt ud af en, på papiret, ligegyldig dato. Vi har nemlig fået stillet tre imponerende remixes til rådighed, som vi rundhåndet må dele ud. Det betyder altså tre indlæg der hver især byder på et sprødt nummer.

Det første tilfælde drejer sig om danske Tomas Barfod/Tomboy, som folk nok kender fra Filur, WhoMadeWho, Tartelet Records, og så videre, og så videre… Denne gang lader han sine remixevner gå kærligt ud over Re: Stacks af Bon Iver, som må siges at være et populært navn for mange danskere, med en forkærlighed for nu-folken. Resultatet er et underholdende og dansabelt remix, med blandt andet hand claps og hi-hats, som allerede er blevet luftet af danske djs som Ung Flugt og Le Gammeltoft. Mon ikke remixet også fungerer udenfor den danske grænse?

Bon Iver Re: Stacks (Tomas Barfod Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Re_-Stacks-Tomas-Barfod-Remix.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Rune says:

  Det er bare røvfedt! Lækkert!

 2. Rasmus says:

  Tak tak tak! Jeg har ventet og ventet og ventet på endelig at få fingrene i det her nummer. På samme tid et meget smukt og meget sært track. Jeg er solgt

 3. Nicolaj S says:

  JEG DØR AF GLÆDE!

 4. Eva Regnsky says:

  Hej Martin,
  remixet er desværre ikke udgivet endnu, og efter vores oplysninger er der planlagt en udgivelse, da det er et uofficielt remix. Så sandsynligheden for det bliver udgivet er desværre meget lille.

 5. Jonas konradsen says:

  Det her nummer er for vildt…. Den skal have tung gas og så ned i kødbyen og ønsk nummeret! Fedt fedt nummer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?