They say you’re no good for me, but I know that’s a lie

Mayer Hawthorne synger om sin kærlighed, der åbenbart viser sig at være grønøjet. Og måske er han lidt for kontant, lidt for direkte. I al fald tilskrives vedkommende kvinde en stor del af æren for de momenter, hvor det går ham godt. Han virker til at have ret meget brug for hende.

Green Eyed Love, som den halvjazzede single med inspirationer fra både gammel og ny soul, udkommer den 13. december på det anderkendte Stones Throw Records. I den forbindelse har Classixx remixet nummeret og gjort det hammerlækkert og sprødt på en chillet facon. Og så kan det da være fuldstændigt ligegyldigt, at Mr. Hawthorne lever i en tosomhed, med hans grønøjede kærlighed som den eneste glæde i hans liv.

Mayer Hawthorne Green Eyed Love (Classixx Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/greeneyedlove-classixx-remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. jimZEH says:

    Efter at have set videoen tror jeg nu ikke hans “green eyed love” er en kvinde – snarere absinth.

  2. JimZEH;
    Hah, det var ret meget dér jeg ville hen uden at være for konkret og direkte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?