Tell me, are you really happy, babe?

The Rest

Kan I huske amerikanske The Rest? Sikkert ikke, men tilbage i januar skrev jeg, som noget af det første, om septetten fra Canada og deres debutplade Everyone All At Once. Siden sidst har det danske publikum tilsyneladende stadigt til gode at lade sig rive med, men nu ser det imidlertid ud til, at rockbandet er klar til at erobre fans udenfor hjemlandet.

Mandag den 12. oktober udkommer The Rest’s debutplade nemlig i England, efter at bandet har fået en pladekontrakt med Something In Construction, som også har dygtige navne som Memory Tapes, Air France og Loney, Dear i sin vold.
Og ikke nok med det, så er det syv m/k  store foretagende også færdig med indspilningerne til en kommende EP, som dog endnu står uden titel og udgivelsesdato (selvom vi dog først kan vente os en udgivelse på den anden side af nytåret). Hvad vi i stedet med sikkerhed ved, er at der sammen med EP’en vil være en lille novelle vedlagt. Novellen, som er illustreret af bandets gode ven MLXNDRSC, er en surrealistisk og opfindsom version af The Boy Who Cried Wolf, og vil blive leak’et stykvis på internettet, månedligt, indtil januar.

Hér kan man læse den første del af novellen, som er blevet flankeret af pop/rock-bandets egen, vellykkede fortolkning af Robyns radiohit With Every Heartbeat. Coverversionen byder på mange af de kendetegn fra debutalbummet, men man fornemmer virkeligt, hvordan stort set samtlige bandmedlemmer er vokset siden vi for første gang stiftede bekendtskab til The Rest. Der er selvfølgelig langt til svenske Kleerups elektroniske og langt mere dansable producering af orignaludgaven, men til gengæld er coverversionen virkelig øm og meget anbefalesesværdigt. Som noget eksklusivt har vi fået lov til at dele With Every Heartbeat med jer, så sug til jer!

The Rest With Every Heartbeat (Robyn cover)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/With-Every-Heartbeat-HQ.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. carsten langskæg says:

    sikke et fænomen!! det cover kilder jo helt i bollerne :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?