Moth

Burial x Four Tet

Dette er en oldgammel sag, set i blogperspektiv – vi snakker et samarbejde, som resulterede sig i en 12″-udgivelse og to numre tilbage i begyndelsen af maj. Et samarbejde, der har modtaget spandevis af kærlighed og hype fra mange af mine blogkollegaer verden over. Og hvor jeg dog forstår dem alle.

Samarbejdet var mellem de to elektroniske musikgenier Burial og Four Tet, som resulterede sig i 12″‘eren Wolf Cub/Moth og to numre af samme titel. Især Moth er en klinisk, men særdeles idérig fremvisning af hvad man får, når to ufatteligt talentfulde musikere kombinerer intelligent dubstep med tech house. Wolf Cub er derimod mere back to basics når det kommer til dubstep’en og det velkendte tempo, men har samtidigt også en masse neo-elementer indover. Fuck aktualitet, lad os mødes om den gode musik. 
Jeg synes, stadigvæk, at dette er noget af det bedste 2009 endnu har budt på, musikalsk set.

Burial & Four Tet Moth
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/02-Moth.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Enig! Den udgivelse skal ikke slippe for at blive nævnt bare fordi den ikke er dugfrisk!
    Moth er allerede en klassiker (og jeg er så glad for at jeg har fået fingre i 12″eren)

  2. Mathias A says:

    wauw, kendte ikke tracket i forvejen, men det er virkelig kvalitet for øregangen !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?